Blog

Onze medewerkers houden van hun vakgebied en zijn altijd up-to-date. Ook kijken ze graag verder en zitten ze niet verlegen om een gefundeerde mening. Lees meer in ons blog over actuele zaken, verrassende opvattingen en leuke inkijkjes in het communicatievak.

U ziet en hoort ze elke dag weer. Slogans zonder betekenis. Een lege huls zonder onderscheidend vermogen. DimCoppen geeft slogans en pay-offs een diepere betekenis. Ze zijn de kernachtige belofte van uw merk.

Vandaag gaat de nieuwe dienstregeling in voor het openbaar vervoer in Limburg. Veolia is uitgezwaaid en de Arriva treinen en bussen zijn gearriveerd op de stations. Reizigers moeten even schakelen. Andere reistijden, andere perrons en kortere overstaptijden. Maar ook Arriva zal even moeten schakelen. Op het moment dat we dit schrijven en publiceren zijn de eerste twitterberichten al online te lezen: ‘het is een chaos in Maastricht’.

Tijdens onze vakantie in Zuid-Frankrijk heb ik kunnen genieten van prachtig weer, pittoreske stadjes en lekker eten. Mijn gezin en ik konden proeven van de bekende Franse keuken en zijn verrast met een aantal gerechten van de categorie très bien tot niveau Hollands bistrootje.

Sinds jaar en dag tuf ik elke dag op en neer naar mijn werkplek. En alhoewel ik graag vroeg uit de veren ben is het vooral in de ochtend prettig om half doezelend de dag te beginnen. Een half oor luisterend naar de radio, een half oor luisterend naar mijn innerlijke stem, die to-do lijstjes opsomt variërend van boodschappen, weekendplanning en ouderavonden op school. En niet te vergeten het nog te maaien gras (blijft het droog vandaag?), de bouwmarkt die nog bezocht moet worden en de ... kortom, de spannende dingen in het leven.